Andock fanga framst reda kungen forsavit din partner gillar att svang-o

Andock fanga framst reda kungen forsavit din partner gillar att svang-o

SEX och KARLEK. Oke ar det fager att dejta? Andock ick i synnerhe nymodigt. VeckoRevyns ger de femton smarta tric. Mer

1. Fordrinka gallande hotell Att samlas upp darfor att plocka drink innan maten a?r stadse en fantastiskt sa?tt att antrada en kva?ll gallande. En tips a?r att va?lja ett hotellbar. Lugnare a?n ett allman krog och felfri pro prat. Do ager idelige nagon bra drinklista sam i lag ba?ttre hjalp. Att rakas opp i ett hotell-lobby ger samt dejten en ka?nsla fran nagon bege sig, ett a?ventyr!

2. Middagen – va?lj smara?tter Va?lj hellre ett festlig a?n klassiskt kostbar servering. Att maste ka?mpa tillsammans sin illa dolda brista for arkaisk bordsskick a?r ick romantiskt. Plocka ga?rna ett sta?lle tillsammans massor itu smara?tter. Asiatiskt, libanesiskt alternativt etiopiskt. Att a?ta tillsammans fingrar a?r stadse fett.

3. Avskilja notan! Separera villi notan! Att vasnas killen spendera a?r blott trottsamt. Det a?r icke pinsamt att avlona var for sig.

4. Sta?mningshojaren… Det a?r centralt att icke bevilja middagen bli hojdpunkten forut kva?llen. Ifall hane a?ter kopiost a?r det la?tt att bli trott. Det finns intet ba?ttre kurering till f utmattnin a?n nagon promenad sam efterat smita in villig nagon lugnare forening pro tv bagar champagne. Snika aldrig. En dejt a?r evigt en syfte att sanka ned, ej att befinna sparsam.

5. Dans – icke misstag Med lite oxyge och bubbel inom blodet a?r det evig kuligt att svang-o. Knalla till ett partysta?lle. Ha?r a?r det likasa la?ge att bliva fa kroppsli – ifall kar ick blivit det forra. Dejter inte med kroppslig kontakt a?r tris. 6. Sex a?r komisk ifall karl digga varandra finns det ingen orsak att va?nta tillsamman sex. Vi a?r moderna ma?nniskor, vi inneha ej epok att dejta 1 000 ganger sam sex a?r ingenting saso skal ritualiseras. Sex a?r fett, sex a?r stoj. Det a?r framfor ma?rkligt att man skal tarv dejta flera ganger for herre besta?mmer sig for att ha sex. Forsavitt man ick kan ta?nka sig att aga sex tillsammans personen karl dejtar kommer karl ju aldrig ens betrada nagon andra dejt.

7. Plocka in pa hotell! Forsavitt herre age bojelse – men ej begar att framfora upp sin osta?dade la?genhet a?r mojligheten att plocka in villig hotell ino sin personlig cit evig e kul valmojlighet. du tillat dessutom frukost.

OME – Ta?nk alltid villi detta!

8. Att va?lja en ”sa?kert” sta?lle Va?lj sta?llen da?r n icke riskerar att tra?ffa gallande din alternativ din dejts kompisga?ng. 9. Se op forut dalig uppassning ifall du va?ljer sta?lle, gripa ga?rna e sta?lle du besokt Rysk datingsida oss forr. Det sa?nker forgott sta?mningen att atnjuta dalig bajskorv eller dalig uppassning. 10. Kla? de grann… andock ej forut uppkla?tt. For uppkla?tt sa?tter hoga forva?ntningar gallande misstag sa?tt. Ta?nk hellre fotra?tt. Det a?r enkom trist att ga krin samt ha ont ino fotterna alternativt att lyssna pa sin partner sa?ga det hela tiden.

12. Var impulsi Bade borde bjussa jamstalld massor kungen sig sja?lva. Saken da roligaste dejten a?r na?r hane inger ka?nslan att hane a?r villi ett a?ventyr. Alltsammans a?r genomforbar. Allting kan ha?nda.

13. Att dejta kul kostar vart rustad att la?gga en fraktion deg gallande nagon kva?ll. Det finns inget sa?mre la?ge att skylta tillsammans sin snikenhet a?n villi nago dejt.

14. Ba?sta budgettipset? Va?lj hellre e ovrigt uppla?gg a?n restaurangdejten. Hellre picknick a?n pa budgetrestaurang. Naturen a?r bade fria och romantiskt.

15 tips forut ett lyckad dejt

15. Knalla ICK villi bio! biograf a?r e sallsyn tris sa?tt att dejta villig. Man gar kungen dejt darfor att la?ra ka?nna varandra. Det utfor man ingen genom att sitta hyssj ino ett pa timfor i bioduk.

Mer SEX & KARLEK 66 sexfragor ni alltid velat fraga – men aldrig vagat sta?lla? La?s svaren villig do ha?r!

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *