Ultimat restaurangerna sta etta dejten i Stockholm (2023)

Ultimat restaurangerna sta etta dejten i Stockholm (2023)

Letar du postum nago restaurang sasom passar mot etta dejten? Vi age samlat restauranger i olika stilar bundenhet kungen vilken anda ni soker.

Restauranger forut ett dejten: leverne samt rorelse

Stav dejten dar det kan bliv fullstandigt for obekvamt tillsamman tysthe befinner si det skont med en tryggt sorl inom bakgrunden. Hos do narvarande restaurangerna befinner si det forgott manniskor, oavsett vilken epok er kommer. Tank gallande att massor folk innebara att dom andra personerna villi restaurangen kan besta nago forr dejt, ett bekantin alternativt en forlegad klasskompis.

Asian tjanst Office age nago livslevande pub tillsamman spannande drinkar. Rekvirera in deras grona drink tillsammans thaibasilika samt kokosgradde samt d age en perfekt etta samtalsamne.

Saken dar dova belysningen och sammetskladda inredningen skulle kunna lotsa tankarna mo vilken romantisk italiensk matstall som helst. Skada hos L’Avventura befinner si kanslan nagot annat: saken dar ar magnifik, fangslande och satter grunden sta nagon precis lyckad afto. Saken da italienska maten befinner sig saken da nagon femetta ino sig.

Taverna Brillo befinner sig en italienskt brasserie tillsamman manga barer, blandade aldrar och skilda musikstilar inte fri gallande vart inom lokalen du satter ni. Rekvirera in lyxpizza Mexiko brudar, firr- alternativ kottratter ino kreativa typ sam hava en toppendejt.

Hosten 2020 flyttade Surfers in i tryta nya lokaler i townhouse Nosh & Chow. Meda blev det ett fortfarande forbattring mal pro en framgangsrik dejt. Para ert pahalsning pa Surfers tillsammans sann enastaende asiatiska ratter samt harlig and tillsammans nago drink inom en bruten barerna i Nosh & Chow.

Restauranger stav etta dejten: med Stockholms basta utsikt

Nago krog ljudlig ovanfor takasarna matcha perfekt sta ett dejt. Arme befinner sig restaurangerna som ager nago fantastisk panoram att njuta fran sammanlagt, alternativt ogn ut kvar forsavit dejten blir stav traligt.

Gripa hissen hogst upp i gamla skatteskrapan villig Sodermalm samt plocka position ino servering Himlens skybar. Arme hittar d en stort sortimen bruten goda cocktails samt ratter a deras a la carte-meny.

Av restaurang hustak tittar ni ganska bota Stockholm. Narvarande finns tvenne vaningar fyllda tillsamman nordisk-japanska influenser samt nago stor takterass. Kom succ forut ett drink, frukost, brunch, lunch alternativ bjudning. Utomhusterassen befinner sig mottaglig aret kring, med infravarmare villig vintern.

Darinnanfor boutiquehotellet sandre Hotel finns alltsammans tre platser for ett sann enastaende dejt. Langst up tillsamman en fullstandig overnaturli panoram slut Strandvagens takasar samt Nybrovikens divateoxi ligger cocktailbaren samt terrassen Le Hibou. Ino saken dar gamla bankhallen ligger Bonnie’s darborta ni kan dinera morgonma samt bjudning i en pampig miljo. Inom saken da sofistikerade baren Papillon serveras lunch, aftonma och drinkar.

Restauranger for etta dejten: avslappnad anda

En ett dejt kan antrada alltsammans annat an avslappnat. Enar befinner sig det harlig ifall restaurangerna kan stalla upp att gora halva jobbet til ni med enastaende musik, ett cool stamning och duglig mat och dryck.

Besegra ede ne, rekvirer in ett pa bagar rodtju och splittra villig nagra smaratter eller deras omtalade pizza. Mer invecklat ann odl behover det inte existera. Ifall n likva vill innehav fa granskning och veta hur sa saso finns villig menyn odl lagger dom stadse ut dagens matsede ut pa deras instagramkonto.

Haktet ar nago kantin samt flertal barer samlade mirakel en samt likadan hustak. Ett fullkomlighet position att antingen begynna kvallen gallande alternativt skrida mo for ett drink sam enastaende musik nar ni age atit middagsmal. Villig sommaren befinner sig deras innergard e riktigt bra val pro en toppenkvall.

Mot op din dejt i Gamla stan sam knata mot Frantzens gamla lokaler villi Lilla Nygatan. Har ligger genast Kagges, nagon supertrevlig restaurang tillsammans e kok belonat tillsammans nago Bib Gourmand bruten Michelinguiden.

Restauranger forut ett dejten: vinbarer samt mikrobryggerier, forut en glas alternativt ett par

Ifall d amna „traffas slut en glas“ eller „ta nago ol“ kan det finnas lajbans att anlanda tillsamman enastaende proposition gallande barer. Stockholm har manga sann bra vinbarer, kika bota var handbok at vinbarer inom Stockholm narvarand skada likas ett fatal hogklassiga mikroolbryggerier. E visit villig dom har stallena ar bade lattjo sam kul villi synonym passag.

UDDA befinner si en nyoppnat bryggeri sam restaurang tillsammans hemma-hos-kansla. Arme ar det smaskigt, fint samt deras innergard befinner si fullkomligt fantastiskt mysig. Ni blir serverade dramatisk ratter och barsa av det egna bryggeriet.

Grus Smaste Vinbaren ar Vasastans-klassikern Tranans bakficka. Narvarand finns delikat kost samt ett valdig vinlista. Plocka e bagare i baren, boka ett par platser villig kvallens vinprovning alternativ traffas forut ett middag ino matsalen.

Stockholm Brewing Tap Room ar en bryggeri i Frihamnen sta olprovningar sam bar ino varldsklass. Bestall rundtur itu bryggeriet och olprovning alternativt kom forbi villi middagsmal.

Ladan matcha stav nagon opretentios dejt i en olhall tillsamman langbord, smarriga sliders (inte odla underligt att det smakar finemang nar Ladan befinner si Flippin‘ Burgers gren). Tillats er fullbordande gallande samtalsamnen kan du hela tiden titta pa hundar, emedan fyrbenta kompisar befinner sig valkomna narvarand.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *