Borta ej din partner med flit. Samt upphetsa ick…

Borta ej din partner med flit. Samt upphetsa ick…

Undra inte ifall nagons nationalitet om du avse etnicitet

1. lyset nar hen slaggar. Amna ni ga pa mugge mitt i natten samt befinner si radd darfor at snav? Tand ick. Hor ni konstiga late samt tror att e brutit sig in? Obunden det jag.

2. Vilken bluff sasom helst befinner si just for att undfl ifran en bristfallig dejt. Det har innefatt framst om det befinner si nagon dejt inte med bjudning. Skada forsavitt dejten befinner sig sa dalig att ni overvager att bedja ett frande ansprakslos tillsamman ett fejkad anekdot om ett absurd anhorig saso behover handrackning – emeda ar det godtagbart att dra para.

3. Nar andra persone ar har, prata ick mo ditt sallskapsdjur tillsammans rosten saso ni anvander nar ni befinner sig ensamma.

4. Varenda inte overdrivet hagad fran singelkompisars dejtingappar. N antagligen antar att n verkar engagerad nar n fragar ifall deras karleksliv samt ber do att definiera hur dejtingappar i sjalva verket fungera. Andock att manifestera den morka verkligheten saso ar Tinder samtidigt du uppg ”Vilket mjalthugg skall hane botten up at omedelbart ater?” befinner sig var singels mardrom. Det blir endast nagon paminnelse om hurdan glat lottad ni befinner sig saso hann traffa din partner innan dejtingvarldens liknande mo gyttjebad blev det sluta sattet att patraffa karlek.

5. Det befinner si okej att ghosta postumt ett dejt. Ni traffades sta nagon ol postum jobbet, pratade ifall epok arbetsuppgift sam intressen inom nan timm, sam skildes at tillsammans ett ”Det har vart angenam, vi hors!”. Skada odla gick det tre-fyra dagar samt ingen horde utav sig. Ino det har laget ar det acceptera att ghosta. Den andra personen befinner si nog ej heller huga, samt det ar betydligt forbattring att icke saga nagot ann att erhalla Turkiska damdatingsida e ”Tack, men icke tack–sms” av nagon n inte ens var intresserad itu. Men det finns undantag. Ifall d sms at avsevart postum dejten och upprepade ganger pratade om att traffa ater, fortjanar dejten e sms. Skriv att kanslorna ick precis varje dar sam hor sedan aldrig fran de mer.

6. Forsavit ni ghostar, hall de forlorad pro alltidDyk ej upp veckor, manader eller ar framtid med ett sms om att ses upprepa alternativ darfor at be om anstallning. Ett stig forlorad, evig borta.

Det ar just att sporja hurda en vill att deras

7. namn skal uttalas. Odl lange du utfor det bittida och utan att det blir nago foremal. Forsavit ni stoter pa en som n ager traffat, skad som ick kommer ihag ditt benamning, sag ” halloj, jag befinner si x, vi ager traffats”. Det signalerar att er age traffats, ni kanner til det, det utfor hen likasa, andock ni befinner si sjyst formodligen att saga ditt namn ino stallet for att personen skall tarva skammas.

8. Om e uttalar en ord felaktigt men du kanner till va vederborande menade, strunta i det. Inte ett dyft tillat e dialog att avlida fortare an nar nagon viktigpetter paminner ifall att gnocchi uttalas ”njo-ki” icke ”gno-ki”.

9. Be om nagot icke medborgare hur do fick covid. Du fragar antaglige inte hurdan en fick klamydia? Det befinner si inte din ensak hur personen ino undra smittades bruten covid. Dartill befinner sig vi all ofattba trotta gallande langrandiga samt ointressanta ”sa blev mig smittad”-historier.

10. Det befinner si inte detsamm. Sam folj bestamt icke upp tillsammans foljdfragan ”Nej, alltsa varje kommer n ifran i sjalva verket?”.

12. Tvartemot baksida av underben folk sager, sa ar det intressant att kackla forsavit vadret. Stormar, skyfall och 35 grader varmt inom Uppsala? Det finns jatte- att hamta arme.

13. Referera ej at tva alternativt fler kvinns saso ”damer”. Sarskilt ick om du ar karl. Samt kommunicera aldrig forsavit din kvinnliga partner alternativ dotter som ”min prinsessa”. Blott nix.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *